Lavt turtall, men høy spenning.

Nå har vi trygt installert hos i 10 etg. med hav på begge sider av Hiltonkolossen. Emigranten Hilton fra Hilton ved Kløfta var definitivt en driftig kar, men ikke arkitekt. Men hva gjør vel det når vi kan velge mellom 5-6 bassenger, vannsklie, tre kokvarme boblebad og aller deiligst et lunkent hav med behagelige dønninger. Balsam for sjel og kropp, - tre av gutta har t.o.m. klipt hår og skjegg !

Balsam er ikke byråkratiet ! Nå har vi vært tre ganger hos Notaria for å få nødvendige stempler på at alle papirer - inkl. passet, er ekte varer. Siste besøk var krav fra narkopolitiet som vil ha glassklart eierforhold til bilene. Det kan vi forstå og støtte. Bilene skal senere bli gjennomgått med lys og lykte på kaia før de "stuffes" og plomberes i containere - kanskje allerede i morgen. Nå har vi nemlig levert alle seks dokumentasjoner pr. bil til Customs Agency og da håper vi det beste. Stor takk til vår nær sagt innleide privatsjåfør (kjører Renault Duster må vite !) og translatør. Gamle Polo (ikke Pollo som betyr høne) har jobbet i New York og kan businessen.

Cartagena er en flott festningsby med bymur og Colonial gamleby. Ingen panfløyter her nei, men reggae og fargerike kjoler på vakre damer. De smale gatene med brostein og fantastiske balkonger i teak er en fryd. Staselig herskapsvillaer og lune plaza`er med skyhøye palmer likeså. Klasseskillet er dessverre like fullt synlig som det antagelig var i slavetiden. Gamle tannløse koner tilbyr grillede maiskolber og papayajuice, de yngre damene tilbyr ymse tjenester.

I kveld unner vi oss festmiddag på en bedre restaurant - anbefalt av senor Polo. I ly av festningsmuren og bølgene fra Karibia, tillater vi oss å skåle for (ølet Club Colombia er kjempegodt) 12 000 km uten store utfordringer verken med helse, vennskap eller våre søte 4 små. Litt høydesyke enten det det var på fire hjul eller to ben taklet vi bedre enn forventet. Gutta i BBC Top Gir dramatiserte dette voldsomt, men underholdning skal det jo være. Vi kjørte mange steder i deres hjulspor - så vel som i NRK-teamet Bachstad`s.

Apropos NRK; i morgen onsdag kan dere skru på NRK P1+ ca. kl.09.20 og høre oss på direkten.

Hilsen Egil + alle

Bildet er Martin Hagen i ellevill vannsklie !   

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits