Siste stopp

San Diego og Mexico

Etter ankomst San Diego fant vi ut at vi ville få med oss Mexico. Motellet vårt lå bare 15.min kjøring fra grensen, men fordi vi ikke har forsikring på bilene der fant vi en ferdigtur, og bestilte. Vi var eneste gjeng på bussen, så vi fikk vår egen private tur og flott guiding. Vi fikk en smakebit av grensebyen Tijuana, og et kvartal bort fra turistgata var det et helt annet liv, med lukter og mat og masse handel i gatene, slik at noen fikk assosiasjoner til Afrika.... Etter noen få timer gikk turen tilbake, og mens det ikke er noen som helst kontroll inn i Mexico, var det en times venting i kø for å komme tilbake til USA.

 

På vei tilbake plukket vi opp Kjetil og Jeanette, som brukte dagen til litt avslapning og strandliv. Vår mann kjørte oss så inn til Gaslamp District i San Diego hvor det var et enormt folkeliv. Med stor tegneseriekongress i byen gikk folk gikk som Spiderman, StarWars osv. rundt overalt.

Dette var faktisk det eneste vi (jeg) fikk bilde av i San diego. en hypermoderne politibil!


 

Siste etappe.

Avreisedagen fra San Diego startet med nyheten om bomben i Oslo, og skytingen på Utøya. Dette preget hele gjengen, og alle medier ble sjekket for å få bekreftet at dette faktisk var skjedd. Det er ufattelig at èn gal manns handling kan ramme så mange...

Etter en stille frokost kjørte vi nordover til Los Angeles langs den flotte kysten, og vi kom inn til Los Angeles om ettermiddagen til hotellet.da var vi inne i Los Angeles!

 

Nyhetene fra Norge gjorde at ingen følte for noen stor feiring, men vi var allikevel fornøyd med at vi og bilene faktisk har gjennomført turen og kommet i mål!!!!!!Bilene trygt parkert på hotellet!

 

Fra vi hentet bilene på kaia i New York har vi kjørt opp til Canada, og ned til Mexico før vi endte opp i Los Angeles. Vi har krysset USA både på tvers ? og på langs. Totalt har vi kjørt 8250 km pr.bil på ca. 4 uker!

2 nesten 50 år gamle Renaulter, riktignok pusset opp, har klart turen uten de store problemene. Litt forgasserjustering, en brakett til dynamo, litt bremsefiksing og noe annet småplukk er vel faktisk adskillig mindre enn det vi hadde forventet. Tid til prøvekjøring og justering før turen ble det jo nesten ikke tid til.

Vi er jo også 10 forskjellige individer som har holdt ut med hverandre i nesten 5 uker. Forskjellige ønsker, vaner og behov er forsøkt ivaretatt, og det har vi fått til hele veien! Også det en bragdJ

 

Reisen nærmer seg slutt og vi er i ferd med å klargjøre bilene for levering. Vi har fått med oss litt shopping, litt bading, litt bilbutikker ? kalssiske biler selvfølgelig, rulleskøytetur på Santa Monica Beach(så ikke Pamela), og litt mat i Hollywood.

Palme ved reisens slutt :-)


 

 

Én kommentar

Fredrik Henriksen

07.03.2012 kl.17:11

Hei! Litt spennende at jeg klarte å finne denne bloggen. Kom bare til å tenke litt på dere i dag... Dere hadde noen nydelige biler og har laget en flott blogg. Møtte dere på hotellet i Burbank, og kommer aldri til å glemme at dere var de første som fortalte meg om skytingen på Utøya. Ser ut som dere hadde en fin tur ellers. Husker de bilene kjempegodt!

Skriv en ny kommentar

hits